Місто

Суспільне в Житомирі здає свої приміщення в оренду через аукціони з одним учасником

9 July 2018, 11:57

Публічне акціонерне товариство «Національна суспільна телерадіокомпанія України» через електронну торгову систему «ProZorro. Продажі» здає в оренду нерухомість, яка знаходиться на балансі Житомирської філії Суспільного.

В квітні ТОВ «Інтертелеком» здали в оренду 2 кв.м приміщення на вул. Театральна, 7 для розміщення антенно-фідерних пристроїв (три одиниці). Початкова ціна оренди – 5 134,00 грн з ПДВ за 1 місяць.

Також в квітні на аукціон виставляли 10 кв.м в приміщенні на Театральній під заклад громадського харчування, початкова ціна оренди – 1 510,00 грн з ПДВ за місяць (151,00 грн/кв.м). Єдиний учасник аукціону, він же переможець – Світлана Іванівна Пруднікова. 15 травня з нею уклали договір оренди приміщення до 15 квітня 2021 року.

Також в приміщення телецентру на вул.Театральній, 7 хотіли здати в оренду 8 кв.м: торги проводили двічі – в квітні та травні, але бажаючих орендувати таку площу за 1 272 грн в місяць не знайшлося.

В травня поточного року на аукціон виставляли двоповерхову будівлю на вулиці Перемоги, 75 площею 516,4 кв.м. В документації аукціону зазначено, що цільове використання приміщення – послуги автосервісу, початкова ціна оренди – 16 008,40 грн з ПДВ за місяць (31,00 грн/кв.м).

Єдиним учасником аукціону було ТОВ «К-У-Б» з Житомира, основним видом діяльності якого є надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна. Товариство за початковою ціною стало орендарем приміщення на вул.Перемоги, договір оренди уклали на три роки.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні минулого року за результатами конкурсу менеджером Житомирської філії Суспільного став Артур Самарцев, який з 1 вересня 2017 року був в.о. директора філії, а посаду продюсера отримав Володимир Ладижець, який раніше працював на місцевому телеканалі СК1.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: телебачення Суспільне НСТУ оренда приміщення нерухомість  
Матеріали по темі