Місто

На житомирській Михайлівській відкриваються нові заклади харчування, але секонд-хенд поки залишається

10 July 2018, 16:52

На пішохідній Михайлівській у Житомирі відкрилася ще одна Львівська майстерня шоколаду.

Фото з нового закладу 10 липня виклав у свій фейсбук головний архітектор Житомира Юрій Безбородов.

«Плюс ще один якісний заклад!», - написав він та відреагував на коментар про «витіснення цікавого житомирського закладу», тобто, GreenLine.

«Грінлайну» є маленька порада - купувати щось на першому поверсі по Лятошинського та відкриватись, якщо їм треба центр та пішохідні зони», - відповів Безбородов та зауважив, що на місці колишніх «Брами», «Жокею» та Спорттоварів (комерційним директором якого був Олександр Оніщук, який у 2014 році хотів стати народним депутатом, ред.), відкриються «цікаві» заклади.

Назви нових кав'ярень та ресторацій головний архітектор не побажав озвучити, однак у коментарі Житомир.info розповів, що це будуть «гарні заклади зі смачними стравами та напоями».

«Усі, крім одного, ми знаємо. Там, де був «Домініко», буде новий заклад, вже майже зроблений ремонт. «Валерія», навпроти, перебуває в процесі внутрішнього ремонту. У домі Трибеля до 1 вересня повинен відкритися ресторан. Замість «Жокею» незабаром відкриється заклад, вони дуже активно включилися і вже майже все зробили в плані проекту. Вони зараз шукають свій формат. В «Укртелекомі» буде ресторан, гриль-паб, але не російської мережі, як писали ЗМІ, а потім вибачалися. Замість «Брами» буде цілих два заклади», - розповів Безбородов.

Зі слів головного архітектора, «незворушним» поки залишається секонд-хенд біля спорттоварів.

«Він поки залишається. Ми шукаємо гарного орендаря, який зможе відкрити там книгарню, сувенірну або квіткову лавку. Тож запрошуємо підприємців, будемо сприяти», - сказав Юрій Безбородов.

Нагадаємо, в березні цього року головний архітектор розповідав, що у 2018 році на пішохідній Михайлівській відкриються 9 нових закладів харчування, і озвучував назви деяких з них.

Як повідомляв Житомир.info, в лютому 2018 року Безбородов анонсував відкриття на Михайлівській кафе, ресторану, кондитерської і лікерної. У березні 2018 на житомирському будинку Трибеля встановили підсвічування вартістю близько 400 тисяч гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вул. Михайлівська ресторан кав'ярня Безбородов  
Матеріали по темі