Місто

У Житомирському ТТУ й поліції прокоментували ДТП з чоловіком, якого збив тролейбус

11 July 2018, 09:53

Чоловік, якого 10 липня збив житомирський тролейбус 15-А, був нетверезим.

Про це розповіли очевидці ДТП – люди, які йшли з Сімейного ринку, - повідомив в коментарі Житомир.info 11 липня начальник служби руху Житомирського трамвайно-тролейбусного управління Руслан Галіцький.

«Поліція робить розслідування, а я можу озвучити те, що бачили водійка і свідки. Тролейбус розпочав рух на зелений сигнал світлофора на перехресті Вітрука-Огієнка. Рухався в лівому ряду в напрямку залізничного вокзалу до площі Польової. Він майже проїхав другий пішохідний перехід, коли справа пішохід, як говорили свідки, в нетверезому стані, почав переходити дорогу на червоне світло і вдарився об тролейбус в районі заднього колеса. Його відкинуло, він впав на асфальт. Водій почула удар, зупинилася. Викликали швидку допомогу і поліцію. Чоловіка забрала швидка допомога з травмою голови. Я особисто виїжджав на місце ДТП. Швидкої вже не було, але я розпитував людей і переказую те, що мені розповіли», - розповів начальник служби руху.

У патрульній поліції повідомили про травми, які отримав потерпілий.

«Дорожньо-транспортна пригода з потерпілим сталася 10 липня о 17.34 за адресою вулиця Вітрука, 51. Потерпілого забрала швидка допомога до ЦМЛ №1. З пояснень лікаря, у чоловіка численні садна, закрита черепно-мозкова травма, переломи ребер і забій м’яких тканин. Встановлено особу водія, викликано слідчих для встановлення обставин події. Водія доставлено для проходження медогляду на стан алкогольного сп’яніння. Поки це всі дані по цій пригоді», - сказав речник патрульної поліції Житомирської області Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 10 липня в районі Сімейного ринку на Польовій тролейбус збив пішохода.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аварія ДТП вул.Вітрука тролейбус пішохід  
Матеріали по темі