Місто

Головний архітектор Житомира показав проекти центрального входу оновленого стадіону «Спартак»

11 July 2018, 19:10

Головний архітектор Житомира Юрій Безбородов оприлюднив пропозиції дизайну центрального входу стадіону «Спартак», де зараз триває реконструкція.

«А ось і передпроектні пропозиції вхідної групи до стадіону "Спартак" (біля 17 школи)», - написав Безбородов 11 липня на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, в коментарі Житомир.info 25 травня цього року мер Сергій Сухомлин говорив, що перед будівельникам стоїть завдання завершити роботи по реконструкції стадіону «Спартак» до 1 вересня.

Як повідомляв Житомир.info, восени 2017 року були проведені два тендери з реконструкції стадіону «Спартак»: першого разу торги не відбулися, на повторних торгах житомирська фірма «Комунальник» «скинула» мільйон та виграла тендер. Управління капітального будівництва уклало договір з дружиною заступника мера про здійснення технагляду за реконструкцією на стадіоні «Спартак». Як виглядатиме житомирський стадіон «Спартак» після реконструкції, дивіться тут. 19 березня 2018 року мер повідомив, що на стадіоні «Спартак» почалася реконструкція. 5 травня на стадіоні відбулася робоча нарада: міська рада повідомляла, що мер незадоволений темпами реконструкції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: стадіон "Спартак" реконтсрукція проект Безбородов  
Матеріали по темі