Суспільство

Противники біопаспортів пошкодили зупинки на трасі Житомирської області, Служба автодоріг готує заяву до поліції

13 July 2018, 16:08

Прояв вандалізму зафіксовано на міжнародному шляху Київ-Чоп в Житомирській області: чотири щойно відремонтовані автопавільйони невідомі особи пописали чорною фарбою.

Про це 13 липня Житомир.info повідомила прес-служба Служби автодоріг у Житомирській області.

«На автомобільній дорозі Київ-Чоп на замовлення Служби автомобільних доріг у Житомирській області в межах експлуатаційного утримання автодоріг тривають роботи з облаштування придорожніх зупинок. У напрямку Києва вже відремонтовано 67 автопавільйонів, в напрямку Новограда-Волинського – 57. Днями на чотирьох з них були зафіксовані наслідки вандалізму», - повідомила прес-служба з посиланням на заступника начальника з ремонту та експлуатаційного утримання автошляхів САД у Житомирській області Андрія Золотька.

Написи противників біопаспортів викликали обурення і в місцевих жителів, які щодня чекають на транспорт у цих автопавільйонах, - відзначає прес-служба. За таке нахабство хуліганам потрібно руки повідбивати, - вважають місцеві жителі.

У прес-службі САД Житомир.info повідомили, що юристи вже готують доказовий матеріал для подання заяви про вандалізм до поліції.

Нагадаємо, навесні 2018 року на недіючому кладовищі, яке знаходиться на житомирській Крошні, вандали розмалювали та зруйнували пам’ятники.

Як повідомляв Житомир.info, у 2014 році в колишньому військовому містечку в Чуднівському районі Житомирської області невідомі відділили на карті «уніатів» від решти України.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД Служба автодоріг вандал вандалізм зупинка  
Матеріали по темі