Економіка

Вінницький водоканал за останні 5 років не відключав все місто від водопостачання, в Житомирі поки так не можуть

14 July 2018, 10:04

Вінницький водоканал за останні п’ять років не відключав ціле місто від водопостачання для проведення ремонтних робіт.

Така інформація міститься у відповіді начальника КП «Вінницяоблводоканал» Олександра Чернятинського на інформаційний запит житомирянина Андрія, який є у розпорядженні редакції.

Зазначається, що відключення водопостачання у Вінниці для проведення планових ремонтних робіт відбуваються раз на рік у липні і тривають не більше доби.

Нагадаємо, у Житомирі водоканал у 2018 році вже неодноразово «обезвожував» обласний центр: на початку березня для виконання аварійних робіт по вулиці Покровській відключали водопостачання Житомира з 22-ї години 2 березня по 6-ту годину ранку 3 березня; в квітні цього року КП «Житомирводоканал» на дві доби відключало водопостачання в Житомирі «для зменшення аварійних ситуацій, підвищення тиску в мережах міста та покращення якості води»; на початку липня водопостачання відключали на 1,5 доби для проведення складних ремонтних робіт по заміні засувок великого діаметру.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі пізно ввечері 5 липня 2018 року зупинили водопостачання і поновили його 7 липня, а після цього ще два дні хлорували воду. На засідання 11 липня міськвиконком дозволив КП «Житомирводоканал» провести перерахунок вартості спожитих послуг населенню з розрахунку 100 літрів води для однієї квартири або будинку за липень 2018 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: водоканал вода Вінниця  
Матеріали по темі