Події

Неподалік Житомира маршрутка зіштовхнулася з «хлібовозкою», є потерпілі

19 July 2018, 19:00

Неподалік Житомира у селищі Корчак 19 липня маршрутка зіштовхнулася з «хлібовозкою». П'ятеро пасажирів маршрутки постраждали, одна людина у важкому стані у реанімації, за її життя борються лікарі.

Про це Житомир.info поінформували читачі.


«Аварія сталася на перехресті неподалік заправки. За попередніми даними водій «хлібовозки» заснув за кермом, виїхав на зустрічну смугу і зіштовхнувся з рейсовою маршруткою сполученням Житомир- Романів. Від удару повністю знесло ліву частину маршрутки і ймовірно найбільше постраждали пасажири, які сиділи біля вікна», - розповіли читачі.

За словами свідків, у маршрутці було багато людей. Деякі від госпіталізації відмовилися і пересіли на інший рейсовий автобус. П’ятьох людей забрали «швидкі».

«Газель їхала в напрямку Житомира . Маршрутка їхала в напрямку Чернівців. Сказати більш нічого не можу. Хтось виїхав на зустрічну смугу. Хто, в процесі слідства буде відомо», - сказав начальник сектору швидкого реагування поліції Віктор Короцінський.

Як повідомляв Житомир.info, 17 липня у Житомирі поблизу аеропорту, на Київському шосе, зіштовхнулися рейсовий автобус та автомобіль Toyota.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП маршрутка хлібовозка Корчак  
Матеріали по темі