Фоторепортаж

Акцію житомирських захисників тварин Радикальна партія використовує для піару. Фоторепортаж

20 July 2018, 11:46

Біля Житомирської міської ради 20 липня кілька десятків людей проводять акцію на захист тварин, організовану Житомирською міською громадською організацією захисту тварин.

Житомиряни із саморобними плакатами та домашніми улюбленцями долучилися до всеукраїнської акції «Україна - не живодерня».

«Ми втомилися від безкарності збоченців і живодерів. Нас лякає підтримка владою Миколаєва та інших міст масового вбивства тварин. Саме тому мешканці Житомира,Києва, Львова, Одеси, Івано-Франківська одночасно зберуться біля своїх мерій із трьома вимогами: припинити масове вбивство безпритульних тварин у Миколаєві та інших містах; покласти край бездіяльності поліції, судів та органів влади у питаннях захисту тварин; покарати Святогора, Короля та інших живодерів. В сучасній країні не місце для садистів та живодерів. Україна - гуманна країна, а не кривава живодерня», - наголошували організатори акції.

Під час заходу до учасників акції намагалися приєднатися кілька людей з прапором Радикальної партії Олега Ляшка: вони періодично ставали поруч із захисниками тварин, розгортали прапор перед відеокамерами, робили фото, а потім складали партійний символ у пакет.

Детальніше про акцію на захист тварин дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, 10 червня 2018 року люди з плакатами «Залиш хутро тварині» пройшлися вулицями Житомира та зібрали підписи проти будівництва норкової ферми у Коростишівському районі. 15 липня петиція про заборону розміщення та функціонування пересувних цирків з тваринами на території міста, яка за три дні набрала з необхідну для розгляду кількість голосів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: зоозахисники тварини РПЛ акція  
Матеріали по темі