Події

ГУНП дало контакти для уточнення інформації про потерпілих в аварії під Житомиром, президент висловив співчуття родинам загиблих

20 July 2018, 15:24

Президент Петро Порошенко висловив співчуття родинам загиблих у жахливій аварії, яка сталася 20 липня під Житомиром.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Щирі співчуття родинам загиблих у жахливій аварії, яка сталася на Житомирщині та забрала життя 10 людей. Доручив керівництву області надати усю необхідну допомогу постраждалим, які знаходяться у лікарні», - написав президент.

Прес-служба управління ДСНС у Житомирській області повідомила, що 20 липня о 10:45 у с. Глибочиця Житомирського району маршрутний автобус Mercedes Sprinter сполученням «Київ-Рівне» зіткнувся з вантажним автомобілем DAF, що стояв на узбіччі.

«За оперативною інформацією, внаслідок ДТП водій маршрутного автобусу та 9 пасажирів загинули (з них 1 дитина) та 10 пасажирів отримали травми, з них 2 дитини. Усього в маршрутному автобусі перебувало 20 чоловік – водій та 19 пасажирів», - йдеться у повідомленні.

Фахівці ДСНС врятували з понівеченої маршрутки хлопчика, орієнтовно 10-річного віку.

«До приїзду рятувальників ті люди, які проїжджали повз, надали допомогу постраждалим з маршрутки. Рятувальникам вдалося вивільнити хлопчика, який був затиснутий конструкціями автомобіля всередині, і каретою «швидкої допомоги» його доправили до лікарні», - розповів заступник начальника управління ДСНС у Житомирській області Олег Держанівський.


В маршрутному автобусі їхали з Києва жителі Житомирської та Рівненської областей. Зокрема, за інформацією житомирської поліції в лікарні у тяжкому стані знаходиться дівчинка, 2007 р.н., жителька с. Гульська Новоград-Волинського району. Також у медичні заклади Житомира доставлені: жителька Ружинського району, 1993 р.н., житель м. Новограда-Волинського, 1963 р.н., житель м. Коростеня.

Уточнити інформацію про загиблих та постраждалих осіб можливо за телефоном – (0412) 40-73-73.

Телефони приймальних відділень, де перебувають потерпілі:

Житомирська обласна лікарня – (0412) 43-87-52

Дитяча обласна лікарня - 34-44-81

Міська лікарня №1 - 34-05-21, 55-49-66

Житомирська районна лікарня - 34-14-43.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня близько 10:30 на трасі Київ-Чоп у селі Глибочиця Житомирського району сталася ДТП: маршрутка з пасажирами в’їхала у фуру. Голова облдержадміністрації Ігор Гундич оголосив у Житомирській області 21 липня День жалоби через аварію, в якій загинули 10 людей. Згодом про оголошення Дня жалоби повідомив і голова Рівненської ОДА, зазначивши, що маршрутка була з рівненською реєстрацією.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: аварія ДТП маршрутка Київ-Чоп ДСНС президент  
Матеріали по темі