Влада

За півроку перевиконання обласного бюджету – 50 млн грн, з цієї суми 25% віддадуть депутатам Житомирської облради

23 July 2018, 14:47

Постійна комісія обласної ради з питань бюджету і комунальної власності 23 липня погодила зміни до обласного бюджету на 2018 рік.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облради.

«Про надходження коштів до обласного бюджету за 6 місяців поточного року та їх розподіл поінформував депутатів в. о. директора департаменту фінансів облдержадміністрації Леонід Мініч. За його словами, за півроку перевиконання обласного бюджету становить 50 млн грн. З цієї суми 25%, а саме 12,5 млн грн буде спрямовано на виконання депутатських повноважень, решта суми, майже 37 млн грн, розподілятиметься за пропозиціями обласної ради та облдержадміністрації», - йдеться у повідомленні.

Також буде розподілено 6 млн грн залишків освітньої субвенції та майже 300 млн грн спеціального фонду обласного бюджету спрямовуватимуться на надання кредитів молодим сім’ям та одиноким молодим громадянам на будівництво і придбання житла. На здійснення заходів із розвитку автомобільних доріг загального користування планують спрямувати майже 19,5млн грн.

Крім того, профільна комісія погодила звернення управління охорони здоров’я облдержадміністрації щодо закупівлі витратних матеріалів для гострого гемодіалізу на суму 5 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, у 2018 роцы кожному з 42 депутатів Житомирськоъ міської ради виділяється по 150 тис. грн на потреби округів і цю суму планують збільшити ще на 50 тисяч.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада бюджет комісія 
Матеріали по темі