Місто

Директор КП «Житомирводоканал» розповів про водіїв-страйкарів та домовленості з ними

23 July 2018, 16:00

23 липня декілька робітників КП «Житомирводоканал» повідомили керівництво про страйк та відмовилися працювати через погані умови й маленький заробіток.

У коментарі Житомир.info директор Житомирського водоканалу Андрій Нікітін розповів, що зустрічався з водіями та обговорив ситуацію, яка відбувається на підприємстві.

«Є два основних питання і багато персональних. Перше і основне питання – це заробітна плата. Тобто на сьогоднішній день підприємство виплачує заробітну плату вчасно, виплачує премії, виплачує всі доплати, але люди не задоволені тим рівнем заробітної плати, який є на нашому підприємстві, і я думаю, в цілому по всій країні. Зазначу, що на нашому підприємстві заробітна плата формується так само як і по всій країні, на базі галузевої угоди. Друге питання, яке було порушене – це рівень техніки, на якій працюють люди, на яку потрібно постійно виділяти кошти. Іншими словами кажучи – вона постійно ламається. Ми на сьогоднішньому зібранні, яке пройшло з усіма водіями та слюсарями проговорили, ці питання. Повідомили, що згідно з рішенням Нацкомісії, яка встановлює нам тарифи, у нас на цей рік закладено підвищення заробітної плати – ми очікуємо це підвищення у листопаді 2018 року», - розповів Андрій Нікітін.

Як повідомляв Житомир.info, мер Житомира Сергій Сухомлин продовжив контракт з директором КП «Житомирводоканал» Андрієм Нікітіним лише на два місяці – до 9 серпня 2018 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Нікітін страйк водії зарплата  
Матеріали по темі