Події

На посту «Кочерів» у Житомирській області патрульні затримали водія автобуса, який хотів відкупитися за порушення ПДР

24 July 2018, 09:22

У Житомирській області затримали водія автобуса, який запропонував патрульним поліцейським неправомірну вигоду.

Про це на сторінці у Facebook повідомила патрульна поліція Житомирської області.

23 липня під час несення служби на стаціонарному посту «Кочерів» патрульні поліцейські зупинили автобус марки «Van Hool», що перевозив пасажирів міжнародним рейсом за напрямом «Київ - Вроцлав». Під час перевірки документів та комплектації транспортного засобу, патрульні виявили прострочений вогнегасник та аптечку, що є порушенням ПДР України.

«Однак водій автобуса вирішив уникнути адміністративної відповідальності та ймовірно планував вирішити дане питання по-іншому, а саме запропонувавши патрульним поліцейським неправомірну вигоду», - зазначають патрульні. У прес-службі патрульної поліції у коментарі Житомир.info уточнили, що водій пропонував правоохоронцям 200 грн.

Ця пропозиція була зафіксована патрульними поліцейськими на нагрудний відео реєстратор, як наслідок – водія автобусу затримано та оформлено адміністративні матеріали.

Патрульні викликали на місце події працівників слідчо-оперативної групи, котрі займатимуться подальшим процесуальним оформленням даного правопорушення.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі стартувала операція «Перевізник»^ з 21 липня працівники патрульної поліції разом із Укртрансбезпекою перевіряють маршрутки міського, міжміського та міжнародного сполучення щодо наявності дозвільних документів на пасажирські перевезення, технічну справність автобусів та відповідність графіків руху.

В рамках операції «Перевізник» патрульні склали протоколи на водіїв маршруток за розмови по телефону та склоомивач.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція поліцейські патрульні хабар  
Матеріали по темі