Місто

Близько сотні молодих офіцерів отримали дипломи Житомирського військового інституту імені Корольова

28 July 2018, 12:14

138-й випуск відбувся у Житомирському військовому інституті імені Корольова 28 липня. Близько сотні молодих лейтенантів отримали дипломи, частина з них вже маэ досвід служби у зоні АТО. Привітати їх прийшли родичі, друзі та представники влади.

«Саме з метою відстоювання нашої держави та її європейського вектору розвитку наші лейтенантивипускаються з інституту та стають на шлях вірного служіння Батьківщині. Не дивлячись на важкі роки навчання, які фактично пройшли в період російської агресії проти України, наші випускники засвоїли сучасні знання, які базуються на власному бойовому досвіді, підготувалися фізично та морально до виконання поставлених завдань», - звернувся до присутніх начальник Житомирського військового інституту Олександр Левченко


Невдовзі випускники вирушать у військові частини по всій Україні, де на практиці будуть використовувати здобуті знання.

«5 років навчання пролетіли, як 1 день. Ми йдемо у самостійне життя, один від одного далеко, але будемо захищати нашу Україну відважно і сумлінно», - розповіла випускниця Катерина.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі з 2013 року була започаткована нова традиція – офіцерський бал випускників військового інституту на майдані Соборному, з 2017 року, після зміни начальника Житомирського військового інститут, такі бали не проводяться.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: військовий інститут випуск офіцер Левченко  
Матеріали по темі