Економіка

КЕЧ у Житомирській області втратила більше 150 тис. грн, розраховуючись за компослуги двох фірм, - аудитори

30 July 2018, 10:49

Аудитори Житомирщини виявили порушень на суму понад 367 тис. грн у Новоград-Волинській квартирно-експлуатаційній частині району.

Про це 30 липня повідомила прес-служба Управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області.

«Під час ревізії фінансово-господарської діяльності Новоград-Волинської квартирно-експлуатаційної частини району фахівці управління Північного офісу Держаудитслужби в Житомирській області виявили втрат на суму понад 367 тис. грн. Зокрема, аудитори встановили, що квартирно-експлуатаційна частина району здійснила видатки на покриття витрат ТОВ «Візит» і ТОВ «Укрпродакорд ОР», пов’язаних зі споживанням комунальних послуг (виділено редакцією), що призвело до втрат на загальну суму майже 152 тис. грн. Через завищення підрядними організаціями обсягів та вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт зайво сплачено понад 114 тис. грн», - йдеться у повідомленні.

За даними прес-служба управління, ще майже 82 тис. грн установа переказала приватному суб’єктові господарювання за фактично ненадані послуги до розробки технічної документації із землеустрою.Крім того, КЕЧ не перерахувала до державного бюджету більше 18 тис. грн, що надійшли протягом останніх років як відшкодування орендарями витрат за отримані комунальні послуги.

«Завдяки діям житомирських державних аудиторів забезпечено відшкодування виявлених порушень на суму майже 102 тис. грн. За недотримання законодавства з фінансових питань складений протокол про адміністративне правопорушення. До об’єкта контролю застосовано заходи впливу за порушення бюджетного законодавства, про результати ревізії поінформовано прокуратуру Житомирської області» , - поінформувала Держаудитслужба в Житомирській області.

Як повідомляв Житомир.info, нещодавно Держаудитслужба заявила про переплату управлінням соцзахисту Житомирської РДА субсидій населенню майже на 300 тис. грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КЕЧ компослуги Держаудитслужба  
Матеріали по темі