Суспільство

Прикордонники порахували росіян, які за півроку в’їхали до України через Житомирську область

30 July 2018, 11:27

Всього з початку 2018 року понад 17 тисяч осіб пройшли біометричний контроль на українському кордоні в Житомирській області.

Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит Житомир.info до Державної прикордонної служби України Північного регіонального управління Житомирського прикордонного загону.

«На ваш інформаційний запит повідомляємо, що за І півріччя 2018 року через міжнародні пункти пропуску для автомобільного сполучення «Виступовичі» та залізничного сполучення «Виступовичі» на територію України в’їхало 17014 громадян Російської Федерації, фіксацію біометричних даних іноземців та осіб без громадянства під час прикордонного контролю в пунктах пропуску через державний кордон здійснено стосовно 17470 осіб», - йдеться у відповіді на інформаційний запит.

Також, за інформацією голови Держприкордонслужби Петра Цигикала, за шість місяців біометричний контроль пройшли 350 тисяч іноземців, з них 240 тисяч ‑ громадяни Росії.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році жителі Житомирської області подорожуючи за кордон, віддавали більшу перевагу теплим відпочинкам у таких країнах як, Туреччина та Єгипет, а не, наприклад, робочим поїздкам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прикордонники Росія Виступовичі  
Матеріали по темі