Влада

Працівники «Житомироблавтодору», які перекривали трасу Київ-Чоп, 6 серпня отримають зарплату за місяць, – Гундич

31 July 2018, 10:43

Працівники «Житомироблавтодору», які у липні та червні перекривали трасу Київ-Чоп через борг по зарплаті, отримають кошти за один місяць.

Про це на своїй сторінці у Facebook 31 липня написав голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич.

«Як і обіцяв, зустрівся із працівниками Облавтодору. Знайшли порозуміння. У понеділок працівники отримають заробітну плату за місяць і вийдуть на роботи з ремонту доріг. Ми, як і раніше, будемо оплачувати лише якісно виконані роботи. Проте одержані кошти підприємство спрямовуватиме перш за все на виплату заробітної плати людям і придбання матеріалів. Вважаю, що це найбільш конструктивний варіант вирішення ситуації», - написав Ігор Гундич.

Також у прес-службі Житомирської ОДА Житомир.info уточнили, що дорожники отримають зарплату у понеділок, 6 серпня.

«Облдержадміністрація своєчасно платить за ремонти, проте ці кошти спрямовували не на зарплати, а на інші потреби. Працівники за тиждень виконають ремонти умовно на 5 млн грн, цю ж суму їм оплатять, і кошти підуть на зарплати. Зарплату вони мають отримати вже 6 серпня», - розповіли у прес-службі

Нагадаємо, 25 липня під час зустрічі з дорожниками губернатор Житомирської області пообіцяв докласти зусиль, аби люди отримали кошти.

25 липня директор «Житомироблавтодор» розповів про ситуацію з боргом по зарплаті працівникам, які перекривають трасу Київ-Чоп. Він, зокрема, ні штрафувати, ні звільняти людей не буде.

Як повідомляв Житомир.info, зранку 25 червня дорожники вийшли на блокування траси Київ-Чоп у Пулинському районі, протестуючи проти заборгованості перед працівниками райавтодорів. Люди не отримували зарплати з березня 2018 року, і лише організаторам перекриття – працівникам Новоград-Волинської ДЕД - частково погасили борги у п’ятницю, 22 червня. Проте дорожники знову обіцяли перекрити трасу, якщо з ними не розрахуються до 2 липня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гундич дорожники ОДА зарплата  
Матеріали по темі