Суспільство

У селі Житомирської області за кошти митниці вперше за 20 років відремонтували розбиту дорогу

1 August 2018, 12:57

Вперше за 20 років жителі с. Хлупляни Овруцького району дочекалися ремонту дороги. Відремонтували її тільки після того, як вона перейшла до сфери управління Житомирської ОДА.

Про це розповідають жителі села, - пише 1 серпня сайт Житомирської облдержадміністрації.

«Я, як водій, скажу так – дорогу зробили шикарну. Раніше така погана була, що словами не передати. Останній раз її ремонтували років 20 тому. А тут техніка приїхала та й таку дорогу зробили. За це ми вдячні», – сказав місцевий житель Михайло.

Дорога Хлупляни-Стугівщина відремонтована за рахунок коштів від перевиконання збору митних платежів.

«Я вже років 15 живу у цьому селі і ремонту дороги жодного разу не бачила. Звичайно, зробили дуже добре, бо по тій дорозі, яка була, навіть на велосипеді неможливо було проїхати, а якщо вже їхав, то без поломки велосипеда або травм не обходилося», – розповіла пані Алла.

Загалом на ремонт дороги спрямували – 1 млн 325,724 грн, загальна протяжність 0,5 км.

«Я дуже задоволена, що зробили дорогу, я спокійна за своїх онуків, які можуть спокійно кататися на велосипеді. Такого вже давно не було», – розповіла пані Валентина.

В Овруцькому районі поточний середній ремонт робитимуть ще на 2 дорогах:

Бондари-Бондарівка – протяжність 2 км, вартість 3 млн 512,240 тис. грн;

Папірня-Велика Хайча-Кобилин – протяжність 3,3 км, вартість 6 млн 877 тис. грн.

Нагадаємо, 26 липня на сесії обласної ради Володимир Ширма пообіцяв підписати звернення щодо звільнення керівника Служби автомобільних доріг області.

Як повідомляв Житомир.info, за інформацією Житомирської облдержадміністрації, жителі Баранівського району задоволені відновленою дорогою Дубрівка-Баранівка, адже відтепер простіше їздити на велосипеді до магазину або ж по справам.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ОДА дорога митниця Овруцький район  
Матеріали по темі