Влада

Житомирська область – єдина, де нічого не «мінували» з початку року

2 August 2018, 12:01

З початку цього року до поліції надійшло понад 1,5 тисячі неправдивих повідомлень про замінування, до поліції Житомирської області – жодного. Водночас за весь 2017 рік по Україні було зареєстровано 700 таких повідомлень.

Про це 2 серпня на своїй сторінці у Facebook інформує перший заступник голови Національної поліції – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін.

«Більшість відповідних повідомлень надходить на електронні адреси – 985 випадків з 1,5 тисяч. При цьому значна кількість ip-адрес відправників зареєстрована на території Російської Федерації. І всі такі повідомлення направлені виключно на нагнітання напруги у суспільстві та дестабілізацію ситуації в країні. Тому звертаюся до наших громадян з проханням: з розумінням ставитися до таких перевірок, адже вони є необхідними при таких повідомленнях», - написав В’ячеслав Аброськін.

На карті, яку в Facebook опублікував перший заступник голови Нацполіції зазначається, що з початку 2018 року найбільше повідомлення про замінування надійшло з Харківської області – 1041 та з Львівської – 155. З Житомирської області таких повідомлень не надходило.

Як повідомляв Житомир.info, опівдні 24 травня 2018 року з будівлі Житомирської міської ради на вулиці Михайлівській евакуювали працівників через повідомлення про замінування. 23-25 травня УСБУ в Житомирській області проводило планові антитерористичні навчання.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Аброськін мінування Нацполіція  
Матеріали по темі