Події

У Новограді-Волинському зіштовхнулися бус та підвода, є загиблий і травмовані

3 August 2018, 16:25

У Новограді-Волинському Житомирської області зіштовхнулися бус та гужова повозка. У результаті ДТП троє людей отримали травми, одна з яких померла.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 2 серпня близько 22.50 на 227 км об’їзної дороги Київ-Чоп, у Новограді-Волинському..

«Попередньо, водій автомобіля «Mercedes-Benz Sprinter», 53-річний житель Волинської області, на неосвітленій ділянці дороги здійснив зіткнення з гужовим возом, який рухався у попутному напрямку. У результаті ДТП травми отримали 33-річний погонич та два пасажири воза віком 45 та 43 роки, усі жителі району. Їх було доставлено до реанімаційного відділення Новоград-Волинської лікарні, де медики діагностували у них травми різного ступеню тяжкості та стан алкогольного сп’яніння. За кілька годин один з пасажирів воза, 43-річний житель с. Олександрівки, від отриманих тілесних ушкоджень помер», - інформують в ГУНП.

Усі обставини ДТП нині з’ясовуються у рамках розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ кримінального провадження.

Як повідомляв Житомир.info, на вулиці Леха Качинського в Житомирі, неподалік супермаркету «Еко», 1 серпня легковик збив дідуся.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія віз підвода  
Матеріали по темі