Влада

Мер Житомира звільнив Андрія Оніщенка з посади керівника управління житлового господарства

7 August 2018, 16:43

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин звільнив від виконання обов’язків начальника управління житлового господарства Житомирської міської ради Андрія Оніщенка.

Розпорядження про це мер підписав 6 серпня. У документі зазначається, що відповідне клопотання заступника міського голови Сергія Кондратюка було подане 1 серпня. Також зазначається, що Андрій Оніщенко подав відповідну заяву.

«Розглянувши заяву Оніщенка А. А., клопотання заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Кондратюка С. М. від 01. 08. 2018 № 26/553: звільнити з 07 серпня 2018 від виконання обов’язків начальника управління житлового господарства Житомирської міської ради Оніщенка Андрія Анатолійовича, заступника начальника цього управління. Виконання обов’язків начальника управління житлового господарства Житомирської міської ради покласти з 07 серпня 2018 до заміщення цієї посади за конкурсом на начальника відділу житлового господарства цього управління Задорожного Ігоря Володимировича за його згодою», - йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, ще вчора, 6 серпня, Андрій Оніщенко продовжував виконувати обов’язки начальника управління житлового господарства Житомирської міськради. Тоді у коментарі Житомир.info він зазначав, що якщо мер вирішить, що його кандидатура недостойна, він готовий зайняти інші посади в цьому управлінні.

Як повідомляв Житомир.info, після історії з відключення від електроенергії кількох житомирських будинків та перекриттям жителями вулиці Великої Бердичівської на виконкомі 1 серпня мер Житомира погрожував звільнити начальника управління житлового господарства, а керівнику управління муніципального розвитку Артему Ражеву та своєму заступнику Сергію Кондратюку оголосив догани.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Оніщенко  
Матеріали по темі