Місто

Житомиряни просять перенести відключення води в місті на будні, у водоканалі – поставитися з розумінням

10 August 2018, 12:51

З 23 години 17 серпня по 17 годину 19 серпня 2018 року (неповних дві доби) у Житомирі відбудеться зупинка водопостачання.

Проте, житомиряни не задоволені таким відключенням, і на сайті міської ради зареєстрували петицію, аби відключення води у місті перенесли на інші дні.

«Я все розумію, що потрібно лагодити магістралі, замінювати засувки. Але коли Ви складали план робіт, Ви дивилися, який це період? Це період в першу чергу весіль, день народжень, як Ви уявляєте святкування в кафе, ресторанах без води, коли банально не можна помити руки чи вмитися!? Тим більше в суботу людей більше вдома. Чому не зробити цю заміну засувок в будні дні, коли багато людей на роботі! Так людям краще перенести цей період! Не дайте зіпсувати свято створення нових сімей, із-за заміни засувок!», - зазначається у тексті петиції Діани Бойко.

10 серпня Житомир.info вирішив дізнатися у керівництва КП «Житомирводоканал», чи будуть вони переносити відключення води в місті через звернення місцевих жителів.

«Ми просимо житомирян поставитися із розумінням до тієї ситуації, яка наразі є. Ми не будемо переносити перекриття води та заміну запірної арматури на інші дні. Адже попереду буде ще три вихідні дні на День незалежності. Повертаються до міста діти, школярі, вчителі виходять з відпусток… Попереду 1 вересня, нам потрібно все підготувати попередньо та дати напір води в крани на повну», - сказав головний інженер КП «Житомирводоканал» Сергій Єрьомін.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі майже на дві доби збираються відключити воду: мінятимуть запірну арматуру.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Єрьомін водоканал вода ремонт  
Матеріали по темі