Події

Біля автовокзалу в Житомирі через несправні гальма рейсова маршрутка зіштовхнулася з ВАЗ

11 August 2018, 11:55

У Житомирі 11 серпня поблизу автовокзалу маршрутка, у якої відмовили гальма, зіштовхнулася з легковим автомобілем.

Про це Житомир.info розповіли читачі.

«ДТП сталася близько 11:00. У маршрутки, яка їхала з Радомишля в Житомир, на мосту відмовили гальма. Водій став гальмувати ще на спуску, почав прижиматися до борта. Я скажу так, водій дуже професійно спрацював. Він зачепив «Жигуль», я думав, що ми залишимося на цьому «Жигулі». Водій маневрував. Ми його питали, то він сказав, що педаль на спуску просто впала в підлогу. Дівчина, років 18, сиділа біля вікна - на неї посипалося скло», - розповів свідок ДТП.


Очевидець дорожньо-транспортної події, Максим, допомагав людям вийти з маршрутки.

«Маршрутку «кидало» по всій дорозі. Водій молодець, зробив усе можливе… якби він не вивернув руль і не поїхав у бік, то врізався б в інші машини. Люди були дуже налякані», - розповів Максим.

Речник патрульної поліції в Житомирській області Ігор Іванюк у коментарі Житомир.info повідомив про те, що у ДТП є потерпілі.

«Повідомлення про подію надійшло до поліції об 11:30. Відомо, що маршрутка спускалася з мосту, і як розповів сам водій – відмовили гальма в транспорті. Аби уникнути зіткнення, водій намагався вивернути так руля, щоб уникнути зіткненням з «потоком» автомобілів, проте все ж зачепив ВАЗ та Lexus», - сказав Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, 20 липня близько 10:30 на трасі Київ-Чоп у селі Глибочиця Житомирського району сталася ДТП: маршрутка з пасажирами в’їхала у фуру. Голова облдержадміністрації Ігор Гундич оголосив у Житомирській області 21 липня День жалоби через аварію, в якій загинули 10 людей. Згодом про оголошення Дня жалоби повідомив і голова Рівненської ОДА, зазначивши, що маршрутка була з рівненською реєстрацією. Президент Петро Порошенко висловив співчуття родинам загиблих у жахливій аварії і доручив керівництву області надати усю необхідну допомогу постраждалим. Власника маршрутки, у якій під час ДТП біля Житомира загинуло 10 осіб, затримали.

23 липня Корольовський районний суд Житомира обрав запобіжний захід Петру Луцику. Це власник маршрутки, яка 20 липня розбилася на Трасі Київ-Чоп.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП маршрутка авовокзал  
Матеріали по темі