Влада

Житомирська міськрада оголосила конкурс на посаду начальника управління житлового господарства

13 August 2018, 15:05

Виконком Житомирської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління житлового господарства.

Оголошення опубліковане на сайті міської ради.

Вимоги до кандидата на посаду начальника управління житлового господарства: повна вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на керівних посадах не менше 3 років, або стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 5 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

Документи приймаються з 10 серпня по 10 вересня 2018 року.

Нагадаємо, Житомирський міський голова Сергій Сухомлин 7 серпня 2018 року звільнив від виконання обов’язків начальника управління житлового господарства Житомирської міської ради Андрія Оніщенка.

6 серпня Андрій Оніщенко продовжував виконувати обов’язки начальника управління житлового господарства Житомирської міськради. Тоді у коментарі Житомир.info він зазначав, що якщо мер вирішить, що його кандидатура недостойна, він готовий зайняти інші посади в цьому управлінні.

Як повідомляв Житомир.info, після історії з відключення від електроенергії кількох житомирських будинків та перекриттям жителями вулиці Великої Бердичівської на виконкомі 1 серпня мер Житомира погрожував звільнити начальника управління житлового господарства, а керівнику управління муніципального розвитку Артему Ражеву та своєму заступнику Сергію Кондратюку оголосив догани.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: житлове господарство конкурс міська рада  
Матеріали по темі