Влада

​Іноземцю, який здався поліції після вчинення смертельної ДТП в Житомирській області, загрожує від 5 до 10 років тюрми

17 August 2018, 10:42

51-річному громадянину Туреччини, який 15 серпня втік після того, як у Житомирській області фурою роздушив легковик разом з двома чоловіками, а наступного дня здався поліції, загрожує позбавлення волі від 5 до 10 років.

Про це 17 серпня Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«ДТП сталася близько на 70 км автодороги Київ – Чоп в селі Ставище Брусилівського району. Керманич вантажівки відразу залишив місце пригоди. Його особу поліцейські встановили і того ж дня оголосили іноземця у розшук. 16 серпня громадянин Туреччини через адвоката звернувся до Броварського відділу поліції та повідомив про свою причетність до дорожньо-транспортної пригоди. Цього ж дня він був затриманий слідчими слідчого управління ГУНП в Житомирській області у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України», - нагадують у поліції.

Нині іноземцю оголошено про підозру у вчиненні правпорушення, передбаченого ч.3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 10 років, - повідомляє відділ комунікації.

«Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу, поліція ініціює тримання під вартою», - зазначається у повідомленні.

Нагадаємо, громадянин Туреччини, який спричинив смертельну аварію у Житомирській області та втік, сам прийшов до поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 15 серпня на трасі Київ-Чоп у Житомирській області вантажівка на турецьких номерах виїхала на «зустрічку» і врізалась у ВАЗ, загинули двоє людей. Фура перевозила виноград та інші фрукти, в автівці перебували товариші 1990 та 1987 років народження, які їхали купувати одному з них машину. Водія-турка розшукують, бо він втік з місця пригоди. Ймовірніше за все, він заснув за кермом.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: дтп аварія загиблий  
Матеріали по темі