Суспільство

​Виводити житомирське «Полісся» у першу лігу буде тренер, який вивів ФК «Полтава» в УПЛ

21 August 2018, 21:48

Ввечері 21 серпня голова Житомирської ОДА Ігор Гундич в ексклюзивному коментарі Житомир.info розповів, що головний тренер ФК «Полісся» Олександр Призетко подав у відставку.

За словами губернатора, житомирський клуб дуже невпевнено стартував у сезоні 2018/2019 років, і саме це призвело до звільнення коуча жовто-зелених.


«Дійсно, старт я вважаю невдалим, тому що із трьох домашніх ігор у нас 2 нічиїх 1 поразка. Із виїзних у нас 1 нічия і 1 перемога. Будь-який звичайний вболівальник футболу не зможе назвати цей старт вдалим. Відповідно, я як людина, яка щиро вірить житомирський футбол, щиро вірить у футбольний клуб «Полісся», я вірю і буду до останнього вірити, що на 60-річчя клубу ми будемо в першій лізі. Я в цьому переконаний і все для цього робитиму. Тому скажу відверто: до цього ми два склади відправили по домах. Але на цей раз, я десь зрозумів, що потрібно спілкуватись із тренером. І скажу так, що після мого спілкування з Олександром Сергійовичем він виявив бажання подати у відставку. Сьогодні він подає у відставку, і я думаю, що буквально завтра представимо нового тренера команді», - розповів голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

Голова ОДА розповідає, новим тренером «Полісся» стане знана та відома в українському футболі людина.

«Переговори я почав, хоч був у відпустці. Але вже десь в телефонному режимі, ще після вінницької «Ниви», бо я кажу відверто: я розумів, що в мене буде серйозна розмова з Олександром Сергійовичем, і на це не впливав результат в Чернівцях. Було декілька кандидатів, які готові їхати сюди. Мені приємно, що це кандидати, які на сьогодні розглядали клуби Прем’єр-ліги. Тому, я думаю, завтра, можливо, із самого ранку, можливо, після обіду, ми будемо готові представити нового тренера. Це відома в футбольному світі людина. Це Анатолій Петрович Безсмертний, який виводив «Полтаву» із другої в першу ліги, який виводив «Полтаву» із першої в Прем’єр-лігу. Тому я маю надію, маю внутрішнє відчуття і таке переконання, що якраз ця людина зможе спільно із нами, із вболівальниками, владою, мерією, працівниками клубу та з гравцями клубу зробити той результат, якого ми всі хочемо і на який ми всі сподіваємось. Я скажу чесно: якщо Безсмертний не зможе зробити так, щоб команда заграла, тоді я вже не знаю, кого сюди запрошувати і хто може зробити так, щоб команда заграла», - сказав Ігор Гундич.

Голова ОДА сподівається, що зміна тренера не призведе до падіння морального духу команди.

«Поки ми будемо грати тим складом, який є. Я думаю, що в Анатолія Петровича не буде якихось претензій по складу, можливо, декілька позицій він посилить, бо ми із ним про це попередньо говорили, і він попередньо казав про те, що хоче підсилити склад, і запитував, чи буде в нього така можливість. Я пообіцяв, що буде можливість підсилити склад на ті позиції, де в нас є сьогодні проблеми. А судячи із гри - проблем вистачає. Треба подивитись, кількома гравцями підсилитись. Зрозуміло, що в цьому колі ми багато втратили, але я вірю в те, що ми це все надолужимо, і в другому, і в третьому колах і увійдемо у команди майстрів першої ліги», - розповів Ігор Гундич.

Нагадаємо, український футболіст, дворазовий чемпіон України, фіналіст кубку України Олександр Призетко очолив житомирський ФК «Полісся» в грудні 2017 року.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол тренер "Полісся"  
Матеріали по темі