Місто

Рідні й товариші по службі вшанували пам'ять 30-х правоохоронців Житомирської області, які загинули за роки незалежності

22 August 2018, 13:14

Родичі та представники Нацполіції Житомирської області вшанували пам’ять загиблих працівників органів внутрішніх справ, які загинули при виконанні службових обов’язків за 27 років незалежності.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

Заходи відбулися 22 серпня поблизу пам’ятного обеліску на Старому Бульварі у Житомирі.

«Загалом за часи незалежності під час охорони громадського порядку, у боротьбі зі злочинністю та при виконанні завдань у зоні АТО на сході країни загинули 30 правоохоронців Житомирщини, серед яких і бійці добровольчих батальйонів МВС», - поінформував відділ комунікації.

У дописі керівника ГУНП в Житомирській області Вячеслава Печененка йдеться про те, що управління опікується родинами усіх 30-х загиблих.

«Головне управління Національної поліції в Житомирській області сьогодні опікується 30 родинами полеглих колег. Ми пам’ятаємо про них… Але, на жаль, список поліцейських, які загинули, виконуючи службовий обов’язок, продовжує поповнюватись. Це складна і ризикована професія - і кожен, хто її обрав, має пам’ятати, що несе відповідальність не лише за себе, а й за оточуючих», - написав начальник ГУНП.

Представники влади та ветеранських організацій МВС поклали до обеліску квіти, а священики відправили поминальний молебень.

Як повідомляв Житомир.info, тільки за минулий тиждень зафіксовані три факти злісної непокори поліцейським та нанесенням їм травм під час виконання службових обов’язків.

Житомир.info
Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція загиблий вшанування  
Матеріали по темі