Економіка

Ціна на електроенергію для населення залишиться незмінною до кінця травня, - Денис Шмигаль

26 April 2024, 16:49

Уряд ухвалив рішення про продовження пільгової ціни на електроенергію для населення до кінця травня.

Про це у промові на засіданні Кабінету міністрів 26 квітня 2024 року сказав прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«Розуміємо, що особливо під час війни мільйони українців потребують допомоги та підтримки. Тому за більш ніж 2 роки ціни на газ, воду і тепло залишалися без змін. Цього місяця ми затвердили постанову, яка зберігає пільгову ціну на газ для постачальників тепла і гарячої води для населення до кінця літа. Також цього тижня державний «Нафтогаз» продовжив дію пільгової ціни на газ для населення. Вона, як і раніше, буде складати 7 грн 96 коп. за куб блакитного палива. Уряд ухвалює рішення про продовження пільгової ціни на електроенергію для населення. 2 гривні 64 копійки за кіловат. Залишаємо цю ціну без змін. Положення про покладання спеціальних обов’язків на учасників ринку електричної енергії буде продовжено до 31 травня», - повідомив керівник Уряду.

Нагадаємо, газопостачальна компанія «Нафтогаз України» до 30 квітня 2025 року продовжила дію тарифного плану «Фіксований»: кубометр газу для клієнтів компанії й надалі коштуватиме 7,96 грн (з ПДВ).

Як повідомляв Житомир.info, 30 січня 2024 року прем’єр-міністр України Денис Шмигаль інформував, що тарифи на газ та електроенергію залишаться незмінними до кінця опалювального сезону.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: КМУ електроенергія тариф Шмигаль  
Матеріали по темі