Суспільство

​Новий тренер ФК «Полісся»: житомирській команді треба додати трішки агресії

22 August 2018, 14:29

В середу, 22 серпня, голова Житомирської ОДА Ігор Гундич представив гравцям команди «Полісся» нового тренера Анатолія Безсмертного. Зустріч нового коуча із футболістами відбулась на спортивній базі у селі Березина Житомирського району.

Тренувати жовто-зелених Анатолію Безсмертному будуть допомагати Сергій Коновалов та Вадим Шельменко. Задача для тренерського штабу поліських вовків лишається незмінною – це вихід у Першу лігу в наступному сезоні.


«Я вважаю, що це фахівці гарного рівня, і маю надію, що таким чином, як вони працювали в ФК «Полтава» і не тільки, вони попрацюють і у нас. Якщо буде гарна робота, буде гарний результат, то ми говорили про це із Анатолієм Петровичем, що далі задачі ми будемо ставити нові, і планку будем піднімати. Я хотів би подякувати Анатолію Петровичу за те, що він дійсно погодився приїхати до нас у команду Другої ліги. Для нього це теж відповідальність. Він вивів команду в УПЛ, і відповідно сьогодні він переходить в команду Другої ліги. У нього іншого виходу, як вивести нас у Першу лігу, немає. Я думаю, що зрозуміло, що тренер не буде тут це гарантувати на сто відсотків, але те, що від нього залежить, залежить від мене і від директора клубу, все, що потрібно для того, щоб вийти в першу лігу - усе буде зроблено. У нас для цього є всі фінансові можливості, є можливості матеріальні. Можливо, у нас не все відповідає високим стандартам, можливо, десь є прогалини. Але я вважаю, що для команди другої ліги у нас все є і всього достатньо», - розповів під час зустрічі тренера із командою голова Житомирської ОДА.

Новий тренер «Полісся» під час спілкування із футболістами зауважив, що склад команди підібрано вдалий, і особливих змін не відбудеться.

«Ми почали цікавитися групою А. Суперники цікаві, досить таки цікава і рівна група. Саме зараз виділяються «Калуш», «Минай», «Черкащина». Чого не вистачає нашій команді - це агресії. Бракує швидких переходів з оборони в атаку. За якісним складом футболістів особливих змін я не бачу. Ми аналізували, і це досить хороша команда. Просто потрібно додати трішки більше в швидкості мислення, в швидкості прийняття рішень. Ось ці ось швидкі переходи з відбору в атаку з атаки в відбір - вони дуже важливі», - сказав головний тренер ФК «Полісся» Анатолій Безсмертний.

Він запевнив, що зробить усе необхідне для виходу команди в Першу лігу, але разом із тим розраховує на виявлення спортивного характеру самих футболістів.

«Для того, щоб все це зробити, потрібно щоб хотіли хлопці. Вони повинні розуміти, що вони не просто приїхали сюди відбути час, а вони будують своє майбутнє, вони вносять лепту в історію клубу, вони повинні бути тими футболістами, які вивели команду в Першу лігу», - вважає головний тренер «Полісся».

Нагадаємо, ввечері 21 серпня голова Житомирської ОДА Ігор Гундич в ексклюзивному коментарі Житомир.info розповів, що головний тренер ФК «Полісся» Олександр Призетко подав у відставку, а виводити житомирське «Полісся» у першу лігу буде тренер, який вивів ФК «Полтава» в УПЛ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол тренер "Полісся"  
Матеріали по темі