Місто

​Після експрес-репетиції півсотні житомирян утяли гопака на пішохідній вулиці

24 August 2018, 21:34

Кілька десятків житомирян долучились до спільного виконання українського танцю «Гопак» після того, як написали диктант про Житомир і помолилися за Україну.

На Михайлівській усі охочі отримали майстер-клас від керівника зразкового дитячого колективу «Зоряночка» Алли Незвецької і вже за півгодини долучились до танку.


«Ми хочемо гопаком об’єднати людей різного віку, тих, хто вміє танцювати та тих, хто не вміє, хто хоче спробувати себе в цьому танці. У нашому випадку «Гопак» сказано голосно. Гопак станцювати дуже складно, повинні бути підготовлені хлопці. Я розумію, що у нас багато хлопців, багато й дівчат. В цьому році ми назвемо це українським танцем, будемо показувати українські рухи, будемо їх вивчати і об’єднувати в композиції, комбінації. І спробуємо створити танок. В цьому мені допоможуть дівчата з мого колективу і також хлопці», - каже керівник зразкового дитячого колективу «Зоряночка» Алла Незвецька.

Загалом участь у спільному танці взяли майже півсотні людей.

Нагадаємо, у День Незалежності президент дав «Героя» військовому 95 бригади, у Житомирі перевдягнули у святкове гігантську мотанку, житомирянин Віктор Прокопенко встановив усеукраїнський рекорд, протягнувши три пожежні машини, а на Михайлівській о 17 годині відбулося написання «диктанту національної єдності».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: День незалежності гопак  
Матеріали по темі