Суспільство

​У Житомирі заарештували хлопця, який викрав BMW з сервісного центру

27 August 2018, 13:36

У Житомирі заарештували 22-річного молодика, який за 8 місяців викрав з гаража «ГАЗель», з сервісного центру – BMW та причетний до двох схожих злочинів у Житомирській області.

Про це 27 серпня Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«У середині серпня 2018 до Житомирського відділу поліції звернувся 23-річний житомирянин із повідомленням про викрадення незнайомцем його автівки BMW 530 з території сервісного центру. Розслідуючи кримінальне провадження, поліцейські зібрали відомості, які дозволили встановити особу можливого угонщика - 22-річного жителя Житомирського району. Він розшукувався як особа, яка переховується від слідства за фактами крадіжки та незаконного заволодіння транспортним засобом, учинених раніше», - інформує відділ комунікації з посиланням на т.в.о. начальника Житомирського ВП ГУНП Олександра Прокопчука.

У січні поточного року з гаража одного з житомирських підприємств парубок разом з поплічниками викрали інструменти та угнали «ГАЗель», - розповідає поліція. У подальшому машину розукомплектували в орендованому приміщенні для продажу. За цим заняття молодика і застали оперативники. Тоді суд обрав для нього міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Уже за місяць молодик проігнорував свій статус і втік з дому. Відтак 22-річного фігуранта було оголошено у розшук.

«У результаті вжитих заходів оперативники встановили місцезнаходження підозрюваного і 22 серпня розшуківці місцевого відділу поліції затримали його у Житомирі. Нині зібрані докази вчинення парубком двох угонів автомобілів в обласному центрі. Крім того, оперативники мають обґрунтовані підозри щодо його причетності щонайменше ще до двох подібних правопорушень на території області. Суд повторно обрав затриманому міру запобіжного заходу, підтримавши ініціативу поліції про взяття підозрюваного під варту», - повідомив відділ комунікації.

За чинним законодавством, молодикові може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, 3 серпня цього року на вулиці Перемоги в Житомирі 14-річний хлопець викрав "копійку" хлопець викрав "копійку", щоб покататись з друзями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: арешт угон BMW поліція  
Матеріали по темі