Місто

Управління Житомирської міськради дало Петросяну ще 1,5 млн грн на ремонт асфальту в дворах на Польовій

27 August 2018, 17:22

Підприємець Онік Петросян отримає ще 1 млн 460 тис. 623 грн за асфальтування прибудинкових територій на Польовій.

В тендері на капітальний ремонт асфальтобетонного покриття прибудинкових територій та проїздів за адресою: вул. Кибальчича, 6, 8 - вул. Вітрука, 35 в м. Житомирі Петросян був єдиним учасником.

Договір з ним в.о. начальника управління житлового господарства Андрій Оніщенко уклав 3 серпня 2018 року. Роботи Онік Петросян має виконувати з 03 серпня 2018 по 25 грудня 2018.

Нагадаємо, на капітальний ремонт асфальту у мікрорайоні Польова з міського бюджету було виділено більше 12 млн грн, роботи в серпні 2016 року. проводив Онік Петросян. 20 вересня 2016 депутати Житомирської міської ради, реагуючи на скарги жителів, перевірили і забракували ремонт асфальту, і бордюрів на вулицях Кондратюка, Кибальчича та Селецькій. Менш ніж через 6 місяців на відрізку капітально відремонтованого покриття з’явилися великі вибоїни, відповідні фото з доказами 9 березня на сесії міської ради продемонстрував депутат Олександр Рибак. У травні 2017 року підрядник провів повторний ремонт, і частково замінив пошкоджене покриття, але вже 11 червня місцеві мешканці повідомили, що в асфальті навколо люку з’явилася дірка і відрізок поблизу будинку на Кібальчича, 22 знову ремонтували.

Як повідомляв Житомир.info, в січні 2018 року розповідаючи про плани на поточний рік мер Сергій Сухомлин говорив, що Крошню не почнуть ремонтувати поки не дороблять Польову.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: асфальт ремонт тендер Петросян  
Матеріали по темі