Політика

У Житомирі праворадикали передали «привіт» мережі кав'ярень Sharikava і запитали: чий Крим?

28 August 2018, 11:31

У Житомирі представники праворадикальної громадської організації С14 розмалювали вікна кав’ярні Sharikava, яка знаходиться на Старому бульварі.

Світлини виклав на своїй сторінці у Facebook координатор С14 Сергій Мазур.

«Передаємо привіт мережі кав'ярень Sharikava, яка не знає відповіді на питання "Чий Крим?". А власник їх до того ж любить відпочивати на окупованій території і на зауваження виправитись свідомо не реагує. Незабаром їх чекає ще й публічний візит ветеранів війни, які детально пояснять географію та все інше. Поки не пізно. Шарікава, скажіть "Крим - це Україна!". Вибачтесь перед народом. Не робіть більше таких дурниць. І допоможіть армії, яка повертає наш Донбас і буде повертати наш півострів. Інакше виховні бесіди з вашими закладами матимуть продовження. Тільки так», - йдеться у дописі.

Приводом для акції стала карта України, яка була розміщена на сайті sharikava.com.ua: житомирські активісти побачили, що на карті з локаціями кав’ярень відсутній Крим. Після обурення у соцмережах сайт за цією адресою був закритий.

Фото зі сторінки Влада Пучича

Зараз Facebook-сторінку Sharikava засипають питаннями «Чий Крим?» та негативними відгуками.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2016 року у Житомирі було 3 кав’ярні «Sharikava» і 5 кіосків, власники мережі планували розширюватися у нашому місті, а також зайти у Вінницю та Київ. В червні 2018 року головний архітектор Житомира Юрій Безбородов розповідав, що на вулиці Михайлівській замість кафе «Жокей» буде заклад Sharikava у новому форматі.

P.S. 28 серпня близько 13:00 Sharikava віршем відповіла на закиди щодо Криму:


Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: кава Sharikava Крим С14 кав'ярня  
Матеріали по темі