Суспільство

Житомиряни поїхали до Києва на пам’ятну панахиду за загиблими під Іловайськом

29 August 2018, 12:22

29 серпня рідні загиблих під Іловайськом Донецької області поїхали до столиці, аби долучитися до заходів, приурочених Іловайській трагедії.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської міської ради.

«Сьогодні, 29 серпня, Михайлівський майдан об'єднав рідних і близьких загиблих Захисників зі всієї України. У День пам'яті загиблих під Іловайськом група батьків, дружин з дітьми полеглих Героїв-захисників з Житомира виїхала до Києва для участі у заходах, приурочених Іловайській трагедії. Житомиряни долучилися до всеукраїнської панахиди від Михайлівського монастиря, запалювання свічок на честь полеглих, покладання квітів до Стіни пам'яті», - інформує прес-служба мерії.

У заходах беруть участь почесний караул президента України, Міністерства оборони та Національної гвардії України.

Увазі учасників заходів представлена виставка-експозиція артефактів, вивезених із місць бойових дій Іловайського котла, «Коридор Пам'яті», фотовиставка робіт учасників трагічних Іловайських подій.

У прес-службі зазначають, що поїздку організувала Житомирська міська рада. Членів родин полеглих Героїв з Житомира супроводжують спеціалісти Міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді.

Як повідомляв Житомир.info, 29 серпня засідання позачергового виконкому Житомирської міської ради почалося з хвилини мовчання в пам’ять про загиблих в «іловайському котлі».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Іловайськ день пам’яті  
Матеріали по темі