Економіка

Будівлю колишньої стоматполіклініки в центрі Житомира купив за 9 мільйонів 26-річний чоловік

29 August 2018, 17:50

Сьогодні через електронний аукціон за 9 млн грн була продана дореволюційна будівля колишньої стоматполіклініки у центрі Житомира.

Про це 29 серпня на своїй сторінці у Facebook написав мер Сергій Сухомлин.

«Це перший з трьох великих об’єктів, які ми цього року виставили на приватизацію. Балансова вартість приміщення, загальною площею 687,9 кв.м, спочатку складала 361 тисячу гривень. Але після дооцінки стартова ціна зросла більш ніж у 10 разів. У переможця аукціону є кілька днів на укладення договору. Якщо все буде добре, вже найближчим часом кошти від продажу будівлі надійдуть у міський бюджет», - повідомив Сухомлин.

Стартова ціна двоповерхового приміщення недіючої стоматологічної поліклініки загальною площею 687,9 кв.м була 4 млн 114 тис. 315.07 грн. Заявки на участь в аукціоні подали три учасники: ТОВ «Медичний центр Асклепій плюс», ТОВ «Лакшер» та Котляр Дмитро Миколайович. Останній і став переможцем, запропонувавши ціну 9 млн 1 грн.

Дмитро Котляр народився в 1992 році в Житомирі, зараз проживає в селі Левків Житомирського району. Він є серед співзасновників ТОВ «Діаманти Житомирщини» (основний вид діяльності – добування декоративного та будівельного каменю, вапняку, гіпсу, крейди та сланців), співзасновником та керівником: ТОВ «Круд-Полісся» (розробка гравійних і піщаних кар'єрів, видобуток глини та каоліну), ПП «Універсам «Наш дім ХХІ» (консультування з питань комерційної діяльності та управління), ГО «Острів-Бублик». Також йому належить ТОВ «Меблева фабрика-Берегово», основний вид діяльності – складування та збереження.

Як повідомляв Житомир.info, на сесії міської ради 26 червня 2018 року депутати в чотири рази скоротили перелік об’єктів комунальної власності Житомира, що підлягають приватизації у 2018 році, та проголосували за продаж на електронному аукціоні приміщення стоматологічної поліклініки по вул.Велика Бердичівська, 33 і нежитлових приміщень на вул.Мала Бердичівська, 4. 24 липня цього року в Україні офіційно розпочалась мала приватизація і перший об’єкт в системі ProZorro.Продажі – приміщення недіючої стоматполіклініки в центрі Житомира. Мер Житомира Сергій Сухомлин на сесії міської ради 26 липня говорив про значну зацікавленість цим об’єктом нерухомості та повідомив, що балансова вартість приміщення стоматполіклініки була близько 400 тис. грн, а після переоцінки вона збільшилася в 10 разів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Prozorro нерухомість приміщення приватизація аукціон  
Матеріали по темі