Суспільство

На цьогорічному фестивалі льону в Житомирській області анонсують ярмарок органічної продукції та виставку дронів

30 August 2018, 14:30

Міжнародний фестиваль льону вже четвертий рік поспіль збирає гостей на Житомирщині, його ініціатор, депутат Житомирської обласної ради Ірина Костюшко зазначила, що метою фестивалю є відродження народних традицій, підтримка міжнародного тренду органічного виробництва, популяризація льонарства в Україні та за кордоном.

Про це йшлося 30 серпня під час презентації заходу – повідомляє прес-служба облради.

«Цьогорічний слоган фестивалю «Органічні компанії – здорова нація». І тому однією з «родзинок» фестивалю стане ярмарок-продаж органічної продукції. Крім цього, буде представлена виставка техніки – дронів, які зараз активно використовують у сільському господарстві. Також у програмі фестивалю – шоу та розваги, дитячі майданчики, фуд-корти, концертна програма тощо», - розповіла Ірина Костюшко.

Депутат обласної ради запросила жителів області та інших регіонів країни відвідати Міжнародний фестиваль льону, який відбудеться 16 вересня у селі Стремигород Коростенського району.

Фото з сайту облради

Як повідомляв Житомир.info, агрофірма «Зоря», яка належить Ірині Костюшко, організувала перший в Україні фестиваль льону в 2015 році.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Костюшко льон фестиваль облрада  
Матеріали по темі