Влада

Керівник житомирського гідропарку, якого 1,5 роки тому впіймали на хабарі, звільняється з посади

4 September 2018, 13:32

Начальник відділу «Гідропарк» комунального підприємства «Парк» Житомирської міської ради Вадим Поповіченко звільняється з посади.

Декларацію перед звільненням від оприлюднив 31 серпня.

Поповіченко, який прописаний у Львові, а фактично проживає в селі Ліщин Житомирського району, за вісім місяців роботи в КП «Парк» отримав 81 тис. 215 грн зарплати.

В 2016 році Вадим Поповіченко був призначений заступником директора комунального підприємства «Парк». В березні 2017 року обласна прокуратура повідомила, що його затримали під час одержання ним неправомірної вигоди на суму 20 тис грн. Управління СБУ уточнило, що чиновник систематично отримував від 10 до 30 відсотків «відкату» від підприємців за гарантування бути підрядником з проведення робіт на об’єктах, що перебувають на балансі КП. Вадима Поповіченка відсторонили від займаної посади, а суд 15 березня обрав йому запобіжний захід у виді цілодобового домашнього арешту з електронним засобом контролю. В травні цього ж року прокуратура повідомила про закінчення досудового розслідування на направлення справи до суду. У ході досудового розслідування встановлено, що заступник директора КП «Парк» двічі одержав неправомірну вигоду на загальну суму 60 тис. грн від місцевого приватного підприємця за сприяння у залученні до виконання субпідрядних робіт на об’єктах комунальної власності.

Згодом стало відомо, що Поповіченко з 17 липня 2017 року працює на посаді начальника відділу «Гідропарк» комунального підприємства «Парк», а відсторонення від посади було лише на два місяці.

Як повідомляв Житомир.info, з 12 квітня 2018 року директором КП «Парк» призначений Ігор Леонченко - чоловік голови фракції Опозиційного блоку в Житомирській міській раді Наталії Леонченко.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Поповіченко декларація гідропарк звільнення  
Матеріали по темі