Влада

Мер Житомира вручив відзнаки «За заслуги перед містом» за озеленення та будівництво гімназії №3

5 September 2018, 12:46

Мер Житомира Сергій Сухомлин відзначив підприємців, які будували гімназію №3 та допомагали з озелененням цього закладу і дитсадка №58.

Нагородження відбулося на початку чергового засідання міськвиконкому 5 вересня.

«Перед початком засідання виконкому дозвольте нагородити відзнакою «За заслуги перед містом» ІІІ ступеню за активну благодійну діяльність Ван Аалст Корнеліса, керівника іноземного підприємства «Корнеліс». Ця компанія вже не раз допомагала Житомиру, і коли ми звернулися щодо озеленення дитсадка №58, то ця компанія на суму близько 200 тисяч гривень безкоштовно передала зелені насадження для дітей, в них такий підхід. І теж саме було по школі №3 – безкоштовно привезли і завдяки цьому ці два об’єкти в нас будуть красиві і зелені», - сказав мер Житомира.

Нагадаємо, розсадник «Корнеліс» голландці заснували більше 15 років тому в селі Двірець Житомирського району.

Мер також нагородив будівельну компанію, яка зводила новий корпус гімназії №3.

«Ще хотіли б нагородити відзнакою «За заслуги перед містом» ІІІ ступеню за активну участь і вагомий внесок в розвиток Житомира Бобло Петра Івановича – благодійника, мецената, власника компанії «Артхаус», яка якраз будувала в нас школу №3. Його зараз немає, є дружина – Бобло Наталія Володимирівна, директор ТОВ «Зодчество ЛТД». Їй ми хочемо вручити вітальну адресу за професійну роботу та досягнення найкращих результатів у будівельній діяльності. У нас дійсно не так багато будівельників, які відповідають за своє слово, будують гарно і в той термін, в який вони взяли на себе обов’язки. Дякую вам за гарну роботу від всіх батьків і від дітей», - зазначив Сергій Сухомлин.

Наталія Бобло відповіла, що вони намагалися не підвести, бо строки були дуже стислі, люди працювали в три зміни. Вона також зізналася, що її дитина ходить в цю гімназію.

«Це ніяк не стосується дитини, просто якщо ми щось робимо, то робимо так, щоб було добре», - наголосила директор ТОВ «Зодчество ЛТД».

Подяку від мера також отримав Чорний Віктор Миколайович, який здійснював технагляд на двох об’єктах: дитсадок №58 та гімназія №3.

Нагадаємо, 1 вересня дружина президента Марина Порошенко та віце-прем’єр-міністр Геннадій Зубко оглянули оновлену гімназію №3. Будівництво чотириповерхового нового корпусу, його обладнання та впорядкування території закладу коштували 101,6 мільйонів гривень, які виділили з державного та місцевого бюджетів.

Як повідомляв Житомир.info, реконструкцію гімназії №3 проводять без тендеру: за 2016-2017 роки на ремонтні роботи виділили близько 69 мільйонів гривень, всі гроші за двома договорами підряду отримала одна компанія – ТОВ «Зодчество ЛТД».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком Сухомлин відзнака школа озеленення будівництво  
Матеріали по темі