Влада

Обласна влада не може знайти перевізників на автобусний маршрут «Коростень-Іршанськ»

6 September 2018, 11:28

Жоден з автоперевізників не подав документи на участь у конкурсі на маршрут «Коростень-Іршанськ».

Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Олексій Ясюнецький у відповіді на запит депутатів обласної ради Олега Пінського (фракція УКРОП) та Анатолія Мелашенка (фракція Опозиційного блоку) щодо сприяння в організації регулярного автобусного сполучення за маршрутом Іршанськ – Коростень.

«З метою вирішення порушеного питання, управлінням дорожнього будівництва та інфраструктури облдержадміністрації, на яке покладено функції організатора пасажирських перевезень в області, неодноразово на розгляд засідання обласного конкурсного комітету із визначення перевізників для роботи на автобусних маршрутах загального користування вносилося питання про маршрут «Коростень-Іршанськ» із виконанням трьох оборотних рейсів щоденно, який проходить через села Старики, Ковалі та Красносілка. За результатами розгляду, жоден із автоперевізників не подав документи на участь у конкурсі на згаданий маршрут, тобто не виявив бажання забезпечувати його обслуговування. При оголошенні чергового засідання конкурсного комітету на визначення перевізників для роботи на внутрішньообласних маршрутах загального користування даний маршрут буде повторно внесено до реєстру об’єктів», - йдеться у відповіді на запит.

У даний час управлінням дорожнього будівництва та інфраструктури облдержадміністрації проводиться робота щодо пошуку автоперевізника, з яким буде укладено тимчасовий договір на право обслуговування зазначеного вище маршруту. Порушене питання опрацьовується з автопідприємством ТОВ «Автосвіт ЛТД» та іншими автоперевізниками.

«На сьогодні жителі сіл Старики та Ковалі частково забезпечені автобусним сполученням із м. Коростеня міжміським автобусним маршрутом «Хорошів-Коростень ч/з Іршанськ», який, згідно з укладеним договором із управлінням дорожнього будівництва та інфраструктури облдержадміністрації, обслуговує ПП «РІМ-Богдан», - інформує заступник голови ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, на території Іршанської ОТГ, яка знаходиться в Хорошівському районі й об’єднує п’ять населених пунктів (смт Іршанськ, села Губенкове, Гута-Добринь, Добринь, Ємилівка) проживає майже 7,5 тисяч людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада перевізник Іршанськ автобус  
Матеріали по темі