Економіка

Підприємців Житомирської області запрошують до участі в конкурсі, грант якого – обладнання на 5 тис. євро

6 September 2018, 11:42

Підприємці Житомирської області мають можливість взяти участь у грантовій програмі з розширення бізнесу та отримати до 5 тисяч євро у вигляді обладнання.

Про це 5 вересня повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Заявки від керівників бізнесу приймає Фонд громади Житомира.

«У разі успішного захисту бізнес-планів розмір грантової допомоги у вигляді профільного обладнання складає до 5000 євро», - зазначають в ОДА.

Організатор конкурсу – Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках Проекту «Зміцнення самозабезпечення переміщених осіб та громад, що постраждали від конфлікту в Україні».

До подання заявок на участь у тренінгах запрошуються особи із числа внутрішньо переміщених осіб та членів місцевих громад, жінки та чоловіки, віком від 18 до 60 років, бізнес яких відповідає таким критеріям:

1. Безперервна операційна діяльність протягом останніх 2-ох років;

2. 100% право власності на бізнес у заявника;

3. Фізичне розташування в орендованому / власному виробничому чи офісному приміщенні протягом принаймні одного року, що має бути підтверджено відповідним договором оренди або актом на право власності на приміщення;

4. Категорії бізнесу: виробництво, сільське господарство, послуги (не включаючи послуги роздрібної та гуртової торгівлі);

5. Кількість офіційно працевлаштованих найманих працівників – не менше шести; трудові угоди мають бути заключені не менш ніж за шість місяців до подання заявки на участь у програмі;

6. Річний валових дохід не менше ніж 1 500 000 гривень, що має бути підтверджено у податковій декларації за 2017 рік.

У рамках програми допускається участь осіб, які стали бенефіціарами проектів МОМ не менш ніж за 24 місяці до подання заявки на участь у цій програмі.

*Заявка на участь в грантовій програмі із розширення власного бізнесу

За детальною інформацією звертатися в офіс Фонду громади Житомира за тел.: (096) 627-78-52, (099) 771-37-35, (0412) 46-10-86, (093) 94-94-737, e-mail: mom.zt2015@gmail.com.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2018 року Житомирська облдержадміністрація проводила конкурс бізнес-проектів у рамках реалізації Порядку часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації бізнес-проектів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: конкурс підприємець бізнесмен  
Матеріали по темі