Події

Поліцейські встановлюють особу жінки, яку під Житомиром смертельно травмував мікроавтобус

7 September 2018, 11:06

У Житомирському районі під колесами буса загинула жінка-пішохід.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в Житомирській області.

ДТП сталась уночі 7 вересня на 159 км автодороги Київ – Чоп. Унаслідок наїзду автомобілем «Volkswagen Сaravelle» загинула жінка, особа якої нині встановлюється.

«Попередньо з’ясовано, що поблизу с. Березівки у Житомирському районі водій мікроавтобуса «Volkswagen Сaravelle», рухаючись у напрямку м. Житомира, на неосвітленій ділянці дороги здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка йшла по лівій смузі руху у попутному напрямку автівки», - інформують в ГУНП.

Унаслідок ДТП постраждала отримала тілесні ушкодження, які виявилися несумісними з життям. Жінка, особа якої нині встановлюється правоохоронцями, загинула на місці пригоди.

За вказаним фактом розпочато досудове розслідування за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Водночас поліцейські звертаються до учасників дорожнього руху із наполегливим закликом дотримуватися Правил дорожнього руху, а в нічний час доби та в умовах недостатньої видимості – додаткових заходів безпеки. Пішоходам радять подбати про наявність світло відбиваючих елементів на одязі, аби у темну пору виділяти себе на дорозі.

Як повідомляв Житомир.info, ввечері 28 серпня у селі Березівка Житомирського району Fiat смертельно травмував чоловіка-пішохода.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП аварія Київ - Чоп  
Матеріали по темі