Влада

Демчика представили колективу Житомирського ТТУ, заступник мера назвав це призначення «викликом»

10 September 2018, 13:24

10 вересня новопризначений начальник комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Євгеній Демчик приступив до роботи.

Про своє представлення колективу ТТУ він написав у Facebook.

«Сегодня утром Сергей Сухомлин представил меня коллективу трамвайно-троллейбусного управления. Для меня возглавить коллектив одного из старейших предприятий города большая честь. Повторюсь еще раз, что это решение далось мне тяжело и я понимаю какую большую ответственность я несу. Но в тоже время, я готов закатывать рукава и работать. Мне повезло, что жизнедеятельность ТТУ для меня не является чем-то новым, так как я знаком с работой предприятия еще с тех времён, когда я был заместителем мэра по вопросам транспорта. Я вижу, как ТТУ должно работать в комплексе, и вижу его роль в транспортной системе города», - написав Євгеній Демчик.

Він також зробив повідомлення для журналістів, що ходити на ефіри, давати інтерв’ю та коментарі вважає передчасним, бо треба ще вивчити стан підприємства і зрозуміти реальний стан справ.

Коментар щодо призначення Євгенія Демчика керівником ТТУ 10 вересня оприлюднив заступник мера з питань транспорту Дмитро Ткачук, виклавши свою позицію по пунктам:

1.В умовах обмеженого вибору часто призначають не найдостойніших. Перелік відкритих вакансій довгий, а гідних кадрових пропозицій, на жаль, обмаль.

2.Політичні призначення тим і погані, що компетенції та людські цінності є другорядними критеріями.

3.Кожен може мати кілька шансів у житті, навіть якщо до того був опонентом, а тепер переконаний у правильності стратегії та підписався під її реалізацією. Хоча, деякі експерименти можуть коштувати дуже дорого.

4.Просто бути проти - позиція абсолютно деструктивна. Потрібно шукати рішення і діяти, бо у будь-якій ситуації є свої плюси. Головне знайти їх та використати з користю для справи.

5.Місто, справа і цілі важливіші за особисте ставлення.

«Рідко сподіваюсь на обставини, тому переважно покладаюсь на себе та тих в кому впевнений, для досягнення результату в тих умовах, які створюються. Життя - це виклики. Подолаємо і цей», - завершив свій допис Дмитро Ткачук.

Нагадаємо, 6 вересня 2018 року своїм розпорядженням мер Сергій Сухомлин призначив Євгенія Демчика з 10 вересня 2018 року начальником комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління».

Як повідомляв Житомир.info, Євгеній Демчик був призначений заступником мера у вересні 2014 року, коли в.о. мера була Любов Цимбалюк, яка зараз очолює фракції ВО «Батьківщина» в Житомирській міській раді. Одним з напрямків, за які відповідав Демчик, був транспорт. Дмитро Ткачук на той час був членом виконкому і активно критикував роботу заступника мера щодо транспорту. 30 листопада 2015 року новообрана міська рада проголосувала за призначення нових заступників мера Житомира: Демчика звільнили, а Ткачука призначили. Після цього призначення розгорнулася активна кампанія проти заступника мера Дмитра Ткачука, зокрема, громадська організація, яку заснував Демчик, почала видавати газету, де були критичні матеріали про роботу заступника з питань транспорту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Демчик ТТУ Ткачук 
Матеріали по темі