Влада

На посаду начальника управління житлового господарства Житомирської міської ради претендує два кандидати

11 September 2018, 09:44

У Житомирі на посаду начальника управління житлового господарства претендує два кандидати.

Про це зранку 11 вересня Житомир.info розповіли у коментарі у відділі кадрів та з питань служби в органах місцевого самоврядування.

«Прийом документів на конкурс завершився 10 вересня, і станом на 11 вересня у нас є два кандидати», - сказали у відділі кадрів.

Декларації, які опубліковані на сайті Єдиного реєстру державний декларацій, на посаду начальника управління житлового господарства Житомирської міської ради заповнили Юрій Мостович та Петро Кур’ята.

Нагадаємо, 10 серпня виконком Житомирської міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади начальника управління житлового господарств.

Житомирський міський голова Сергій Сухомлин 7 серпня 2018 року звільнив від виконання обов’язків начальника управління житлового господарства Житомирської міської ради Андрія Оніщенка.

6 серпня Андрій Оніщенко продовжував виконувати обов’язки начальника управління житлового господарстваЖитомирської міськради. Тоді у коментарі Житомир.info він зазначав, що якщо мер вирішить, що його кандидатура недостойна, він готовий зайняти інші посади в цьому управлінні.

Як повідомляв Житомир.info, після історії з відключення від електроенергії кількох житомирських будинків та перекриттям жителями вулиці Великої Бердичівської на виконкомі 1 серпня мер Житомира погрожував звільнити начальника управління житлового господарства, а керівнику управління муніципального розвитку Артему Ражеву та своєму заступнику Сергію Кондратюку оголосив догани.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: управління житлового господарства конкурс міська рада  
Матеріали по темі