Фоторепортаж

Мер Житомира скликав позачергову сесію міської ради і не прийшов. Фоторепортаж

11 September 2018, 12:01

На позачерговій сесії Житомирської міської ради, яка проходила 11 вересня, головувала секретар міськради Наталія Чиж.

Відсутність мера Сергія Сухомлина обурила голову фракції ВО «Батьківщина» Любов Цимбалюк.

«Подібного випадку, щоб міський голова зібрав позачергову сесію і не прийшов на сесію – я не пам’ятаю. Такої неповаги до депутатського корпусу не було ніколи. Немає причин, з яких можна скликати сесію і мати причини від’їхати з міста на цей період. Немає таких важливих питань, які би дали право міському голові скликати нас і не прийти на сесію», - наголосила Любов Цимбалюк.

Відсутність мера на позачерговій сесії пояснила секретар міської ради Наталія Чиж.

«Два питання, які сьогодні винесені на сесію, є дійсно дуже важливими, а міський голова має відрядження, так само важливе. Тому я вважаю, якщо ми попрацюємо без міського голови, то нічого страшного не трапиться. У нас є доповідачі, вони нам доповідять всю інформацію і ми будемо приймати рішення», - сказала Наталія Чиж.

Голова фракції «Батьківщини» зауважила, що питання було не до секретаря і взагалі – вона говорить про інші речі.

«Я говорю про інше: якщо була потрібна позачергова сесія, то не може бути позаважливих відряджень. Або планується позачергова сесія тоді, коли міський голова на місці», - зауважила Любов Цимбалюк.

Нагадаємо, 6 вересня мер підписав розпорядження про скликання на 11 вересня позачергової сесії міської ради, щоб розглянути два питання – про приватизацію нежитлових приміщень за адресою м. Житомир, вул. Мала Бердичівська, 4 та про затвердження договору фінансового лізингу.

Як повідомляв Житомир.info, 21 серпня відбулася позачергова сесія міської ради, у порядку денному якої було 12 питань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада сесія Чиж Цимбалюк  
Матеріали по темі