Влада

На сесії Житомирської облради будуть затверджувати звільнення директора музею, керівника ансамблю і двох головних лікарів

11 September 2018, 14:28

На позачерговій сесії Житомирської облради 12 вересня депутати будуть затверджувати вісім розпоряджень голови обласної ради, чотири з яких стосуються звільнення.

Відповідний проект рішення сесії опублікований на сайті обласної ради.

Три розпорядження стосуються звільнення з 10 вересня 2018 року у зв’язку із закінченням строку трудового договору: Соломахо Віктора Федоровича з посади головного лікаря Житомирської обласної психіатричної лікарні №2; Зайченка Олександра Сергійовича з посади директора комунального підприємства «Фольклорний ансамбль національного обряду «Родослав»; Насонова Романа Анатолійовича з посади директора комунального закладу «Житомирський обласний краєзнавчий музей».

Нагадаємо, 15 серпня цього року в обласній раді пройшли засідання конкурсних комісій на заміщення вакантних посад керівників краєзнавчого музею та фольклорного ансамблю «Родослав»: діючі керівники подавали документи на конкурс, але Зайченко свою заяву відкликав, а у Насонова не було конкурентів. Обидва конкурси визнали такими, що не відбулися.

Четверте розпорядження стосується звільнення Юрія Галінського – головного лікаря обласного центру профілактики та боротьби із СНІДом. Рішення обласної ради від 19 травня 2016 року з ним продовжили контракт на три роки – до 26 липня 2019 року, але в грудні 2017 року депутати ухвалили рішення про припинення обласного центру профілактики та боротьби із СНІДом Житомирської обласної радишляхом приєднання до обласного наркологічного диспансеру.

Як повідомляв Житомир.info, 12 вересня відбудеться позачергова сесія обласної ради, у порядку денному якої – 30 питань.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада звільнення сесія розпорядження  
Матеріали по темі