Влада

Новий керівник ТТУ працевлаштував безробітного депутата Житомирської райради

11 September 2018, 15:26

Новий начальник комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» у перший день своєї роботи працевлаштував депутата Житомирської райради Романа Мусійчука.

Наказ про своє призначення оприлюднив 11 вересня у Facebook сам Мусійчук.

«Прийняти на роботу Мусійчука Романа Миколайовича – начальником автобусного парку, з 11 вересня 2018 року з оплатою праці згідно штатного розпису. Підстава: заява Мусійчука Р.М.», - зазначається у наказі, який датований 10 вересня.

Мусійчук написав, що отримав пропозицію очолити комунальний автобусний парк від Євгенія Демчика, який з 10 вересня керує Житомирським ТТУ.

Нагадаємо, Роман Мусійчук на місцевих виборах 2015 року обраний депутатом Житомирської районної ради: він був першим номером у списку Радикальної партії Олега Ляшка. На той час Мусыйчук був безробітний і в подальшому в деклараціях зазначав, що тимчасово не працює. Натомість в квітні 2016 році безробітний депутат, який за вказаний рік отримав 124 грн доходів – грошова винагорода до грамоти Житомирської райради та мав 19 тис. 550 грн готівкових коштів, купив автомобіль Chevrolet Aveo 2005 р.в. за 49 тис. грн. У 2017 році доход Романа Мусійчука становив 25 тис. грн – гроші, які подарував йому Мусійчук Микола Миколайович.

Роман Мусійчук є одним із засновників і головою правління громадського об’єднання «Захист прав споживачів громадського транспорту», яке було зареєстроване 23 вересня 2016 року.


Як повідомляв Житомир.info, в листопаді 2016 року Роман Мусійчук реєстрував на сайті Житомирської міської ради петицію з вимогою провести конкурс з визначення перевізника на міському автобусному маршруті №3 «Богунія – Корбутівка». В травні 2018 року Мусійчук писав у своєму блозі про поїздку чиновників на нових комунальних автобусах у село Барашівка Житомирського району.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ТТУ Мусійчук автобус декларація  
Матеріали по темі