Влада

Голова облради про відсутність житомирських активістів під час розгляду важливих питань: Пофоткалися й розійшлись

12 September 2018, 14:11

Голова Житомирської облради Володимир Ширма пообіцяв не розглядати на сесія питання, по яких немає проектів рішень, та зауважив, що активісти присутні тільки на початку сесії.

Про це Ширма сказав перед завершенням позачергової сесії облради 12 вересня.

«Я обіцяю жодне питання, якщо не буде проекту рішення, не буде вноситися в сесійну залу. Я про це вже не раз говорив, але тут ще раз говорю перед всім сесійним залом… І було скільки активістів, а зараз жодного немає. Пофоткалися, познімали і вже нікого немає. Розглядаємо важливі питання по піску, по лісу, а їх немає», - сказав Володимир Ширма.

«Їм за це не заплатили», - додав голова облдержадміністрації Ігор Гундич, викликавши аплодисменти в сесійній залі.

Нагадаємо, на початку пленарного засідання виступи активістів тривали більше години, лише після 11:30 депутати почали розглядати 30 питань порядку денного.

Як повідомляв Житомир.info, 12 вересня під час позачергової сесії обласної ради Ігор Гундич розповів активістам, чому він не створює нову громадську раду. Також депутати облради проголосували за те, аби направити до Верховної Ради та Міністерства освіти і науки звернення щодо запровадження викладання релігійних предметів у всіх навчальних закладах, та вчергове відмовили «Кварцсамоцвітам» у наданні дозволу на користування надрами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Ширма сесія обласна рада  
Матеріали по темі