Політика

Нового начальника Житомирського ТТУ звинувачують в тому, що він у робочий час був на засіданні комісії по МАФах

12 September 2018, 16:08

Член міськвиконкому, голова Житомирської міської ради ВО «Свобода» Марія Бовсуновська звинуватила новопризначеного начальника ТТУ Євгенія Демчика в тому, що він витрачає робочий час на громадську діяльність.

Про це вона написала 12 вересня на своїй сторінці у Facebook.

«Активіст пан Євгеній Демчик забув, що він вже не активіст. У робочий час відпрацьовує другу зарплату активіста на комісіях. Прошу профільного заступника Дмитра Ткачука звернути увагу», - написала Марія Бовсунівська.


До свого допису вона додала власну заяву на ім’я заступника мера Дмитра Ткачука, в якій просить перевірити дотримання начальником ЖТТУ норм трудового законодавства та виконання посадових обов’язків, і список присутніх 12 вересня на засідання робочої групи з розгляду питань щодо розміщення на території міста тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності.

У коментарях прихильники Демчика почали поливати брудом свободівку, а згодом громадська організація, один із засновників якої є Євгеній Демчик оприлюднила свою позицію по ситуації.

«Сьогодні відбулося засідання комісії по МАФам, де з 14 її членів 11 проголосували за те, щоб дозволити Михайлу Боровському (депутат міської ради від ВО «Свобода» - ред.) встановити там (вул.Хлібна, 23) МАФ. Двоє членів утримались – Руслан Годований і Ігор Бражиєвський. Проти був Євгеній Демчик, який опинився на комісії, через те, що одне з питань, що було на порядку денному комісії, стосувалося переносу МАФу, який належить КП «ЖТТУ», - зазначається у дописі.

Чи було питання МАФу, який належить ТТУ, у порядку денному засідання та чи мав право керівник комунального підприємства представляти громадську організацію розповів у коментарі Житомир.info голова робочої групи, член виконкому Руслан Годований.

«Євгеній Демчик прийшов сьогодні на засідання робочої групи і зробив заяву: незважаючи на те, що він вже працює начальником ТТУ, але залишається громадським діячем і буде брати участь у засіданні саме як член робочої групи – представник громадської організації. Крім того, він підняв питання кіосків, які належать трамвайно-тролейбусному управлінню: комісія вирішила їх демонтувати, а він попросив почекати і розібратися з питанням, підняти документи. Демчик побув на засіданні поки розглядали перші три питання, а потім пішов, сказавши, що йому треба на підприємство», - сказав Руслан Годований.

Нагадаємо, Євгеній Демчік – один із засновників громадської організації «Антикорупційний рух Житомирщини», яку зараз очолює Володимир Гірук.

Як повідомляв Житомир.info, 6 вересня 2018 року своїм розпорядженням мер Сергій Сухомлин призначив Євгенія Демчика з 10 вересня 2018 року начальником комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління». 10 вересня мер представив нового керівника колективу ТТУ, а заступник мера з питань транспорту Дмитро Ткачук назвав це призначення «викликом».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: робоча група Демчик Бовсуновська МАФ ТТУ Годований  
Матеріали по темі