Суспільство

У Житомирі презентували оновлені волейбольні клуби «Житичі» та «Полісся»

13 September 2018, 19:20

У Житомирському медичному інституті відбулася презентація оновлених волейбольних клубів – чоловічого ВК «Житичі» та жіночого ВК «Полісся». Напередодні старту змагань житомирянам представили оновлені клуби та озвучили задачі, які стоять перед спортсменами, а саме – вихід у Суперлігу.


«Перед нами стоїть задача вийти в Суперлігу. Мені здається, що нам це під силу, враховуючи, скільки сил ми віддаємо на тренуваннях, у нас їх дуже багато. Ми вже провели спаринг з командами Суперліги і досить непогано зіграли, а точніше навіть добре: у нас дві перемоги. Тому мені здається, що нам це під силу. Головне – командний дух», – каже капітан житомирського ВК «Полісся» Марина Лемешева.

«Вища ліга в цьому році буде дуже цікава. Як мінімум п'ять команд претендують на місце в Суперлізі. Наше завдання – виходити з першого місця в Суперлігу і максимально далі пройти по Кубку України, а з третього етапу Кубка додаються команди Суперліги. Уже в цю суботу ми приймаємо Кубок України. До нас приїжджає Бориспіль, Кіровоград та Чернігів. Завдання – пройти перший етап Кубка, а далі вже як Бог дасть. У нас досвідчена команда, я називаю її «Стара синьйора», так само, як і «Ювентус». Прийшло багато досвідчених гравців, які пограли і в Суперлізі, і закордоном. Є хлопці, яким по 33-34-35 років, багато в спорті побачили. І ось така «Стара синьйора» в Житомирі», - розповідає капітан житомирського ВК «Житичі» Володимир Мірчев.

Голова Житомирської обласної ради переконаний: обидві команди в змозі подарувати глядачам справжнє волейбольне свято.

«Банда волейболістів, я думаю, зібралась непогана. Буквально на минулих вихідних відбувся товариський турнір у Хмельницькому, де брали участь і «Новатори» і «Серце Поділля». Наші хлопці зіграли із «Серцем Поділля», яке є призером чемпіонату минулого року. Непоганий потенціал, і завдання, яке було сьогодні озвучено, буде виконано», - каже голова Житомирської обласної ради Володимир Ширма.

За тиждень, 20 вересня, «Житичі» стартують у Кубку України з волейболу. А 4 жовтня хлопці розпочнуть боротьбу за чемпіонство у Вищій лізі. ВК «Полісся» ж зіграє перші матчі в чемпіонаті 12 жовтня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: волейбол спорт  
Матеріали по темі