Події

В пункті пропуску «Виступовичі» житомирські прикордонники затримали іноземця, який знаходився в міжнародному розшуку

14 September 2018, 09:38

Громадянина Молдови, який знаходиться в міжнародному розшуку затримано на українсько-білоруському кордоні в пункті пропуску «Виступовичі» Житомирської області.

Про це 14 вересня повідомляє прес-служба Житомирського прикордонного загону Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України.

«Учора надвечір, на кордоні з Білоруссю в пункті пропуску «Виступовичі», відбулось спрацювання бази даних «Інтерпол». Інформаційна система Міжнародної організації кримінальної поліції спрацювала під час оформлення на в’їзд в Україну 26-річного громадянина Республіки Молдова, який розшукується з метою арешту. Рухався чоловік на автомобілі «Мерседес» в якості пасажира. Іноземець мав намір потрапити з Росії до Молдови, транзитом перетнувши Білорусь та Україну. З надходженням сигналу прикордонники відділу «Овруч» Житомирського загону відразу провели заходи щодо затримання зловмисника та проінформували представників Укрбюро Інтерполу в м. Київ і підрозділи Національної поліції. Як з’ясувалось розшукують злочинця на території Молдови за розбій. Наразі іноземця, який з квітня поточного року перебуває в розшуку, встановленим порядком передано представникам Національної поліції в Житомирській області», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, 36-річну молдаванку, яку розшукують правоохоронні органи Молдови за організацію злочинної групи з торгівлі людьми, викрили 20 січня 2018 року прикордонники відділу «Овруч» на кордоні з Білорусією.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Виступовичі прикордонники інтерпол розшук  
Матеріали по темі