Суспільство

Об'єднана громада в Житомирській області показала простір для спілкування молоді, відкритий за грант у 10 тис. євро

18 September 2018, 17:59

«HUB безпеки та вільного простору» відкрили у Новоборівській ОТГ на Житомирщині (Хорошівський р-н, ред.).

Про це 18 вересня повідомила прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

«Відкриття молодіжного простору відбулося 18 вересня за участю керівника апарату Житомирської ОДА Олексія Шатила. Проект громада реалізувала за грант ПРООН у розмірі 10 тисяч євро», - інформує прес-служба.

«Дуже приємно, що є у нас такі активні громади, які беруть курс на розвиток молоді. Це дуже правильно, адже децентралізація і покликана зробити життя у громаді комфортним, створити всі умови для молоді, яка захотіла б залишитися і розвивати свою громаду. І саме у цьому Новоборівська ОТГ дійсно є прикладом для усіх громад», – цитує прес-служба Олексія Шатила.

Новий центр стане для молоді осередком втілення ідей та проектів, наповнить їхнє дозвілля яскравим змістом. Відтепер молодь громади матиме змогу збиратися, спілкуватися, проводити різні тренінги та обговорення у сучасних умовах, - зазначають в ОДА.

Нагадаємо, приміщення біля поліцейської станції на 80 кв. м почали ремонтувати ще влітку і планували відкрити до вересня цього року.

Як повідомляв Житомир.info, 6 липня 2018 року в Житомирі відкрився творчий хаб для ремісників міста й області, де вони зможуть безкоштовно користуватися устаткуванням.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: хаб молодь Новоборівська ОТГ  
Матеріали по темі